Processen

Oplossingen afgestemd op het proces

Kunststof Productieprocessen

Wij begrijpen dat elke product en productieproces uniek is, daarom bieden wij maatwerk oplossingen voor iedere polymeer. Onze masterbatches en special compounds zijn speciaal afgestemd op uw product en productieproces. Ons ervaren team van experts werkt nauw samen met u om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke product en productiebehoefte. 

Unique Qolors branded visual Masterbatches cube

5 pijlers

We begrijpen het grote belang van continuïteit, stabiliteit, flexibiliteit, kostenefficiëntie en beschikbaarheid. We streven daarom naar het optimaal inzetten van onze 5 pijlers. 

Masterbatches & special compounds zorgen voor continuïteit in kleur en eigenschappen van de producten, zodat de klant zich verzekerd kan voelen van een uniforme kwaliteit.

Met kennis van vele processen kunnen wij onze mastbatches & special compounds zo modificeren dat ze bijdragen aan de productie stabiliteit. Een stabiel proces zorgt voor minder stilval of storing. 

Onze Masterbatches & special compounds kunnen volledig worden afgestemd en gemodificeerd op basis van wensen en eisen. Dit geeft ontwerpers en fabrikanten de flexibiliteit om unieke producten te creëren.

Het gebruik van masterbatches & special compounds in plaats van losse pigmenten en additieven kan de productiekosten verminderen, omdat de pigmenten en additieven al in een geconcentreerde vorm worden geleverd en er minder hoeveelheid materiaal nodig is. Door vastgestelde & gecontroleerde dosering heeft dat invloed op de afvalstroom. 

Door onze grote voorraden kunnen we een order al binnen 2 weken uitleveren. Daarnaast beschikt onze voorraad over de meest uiteenlopende additieve en pigmenten. Met hands-on mentaliteit wordt een oplossingen al snel proof-of-concept om vervolgens te worden geproduceerd. 

Wij zijn er voor kunststof creërende markt van Spuitgieten tot Extrusie, Blaasvorming, Thermoformen, Kalanderen.