Compounds

Afgestemd op uw proces

Ontwikkeling special compounds

Wij richten ons op maximale specialisatie, we ontwikkelen en produceren compounds voor iedere polymeer. De compound wordt volledig afgestemd op uw proces, van spuitgieten tot blow molding, extrusie & rotatie. Met een ongekende materialenkennis, processen & verwerking daarvan pakken we iedere uitdaging aan. Daadkacht staat bij Unique Qolors hoog in het vaandel en zorgen hands-on voor de oplossing waar u naar op zoek bent. Wij kunnen compounds leveren van 1kg tot 100.000 kg. Het machinepark van Unique Qolors is zeer divers, dat zorgt er voor dat we vrijwel ieder materiaal kunnen verwerken. 

Unique Qolors branded visual Masterbatches cube
Unique Qolors branded visual Masterbatches Bol 1

Gemodificeerde compounds

Unique Qolors ontwikkeld gemodifeerde compounds in eigen laboratorium. We werken met de meest uiteenlopende materialen maar de focus ligt op maximale specialisatie dus ook voor de high-tech materialen kunt u bij Unique Qolors terecht. Naast de basis grondstof zorgen de additieven mede voor de juiste specificaties waar uw product aan moet voldoen.

Additieven

  • UV-stabiel
  • Anti statisch
  • Metaal detecteerbaar
  • Thermisch geleidend
  • Impact gemodificeerd
  • Glas & carbon vezel gevuld

Proces support

We zijn uw leverancier maar ook uw  kennispartner. We zorgen samen voor een optimaal proces en product. Door onze kennis van vele processen, materialen en de verwerking daarvan kunnen we problemen analyseren & signaleren en zoeken we samen met u naar een oplossing.

Unique Qolors branded visual Masterbatches cube